Romantisk Gave til Valentinsdag

Med valentinsdag lige for døren, nemlig den 14. februar, så er det på tide at finde på en gave til hende du holder af. Uanset om du allerede har vundet hendes hjerte eller om du forsøger at fange hende, så står valentinsdag i romantikkens tegn og derfor synes vi du burde finde en romantisk gave til hende du holder af. Det tror vi i øvrigt også hun synes og vil sætte pris på.

Vores bud på en romantisk valentinsdags gave

Herunder har vi fundet vores bud på forskellige former på en romantisk gave. Vi håber, at vi rammer nogenlunde plet, men ellers kan vores forslag måske bruges som idéer til hvilken slags romantisk gave du kan give til hende du elsker. Hvis du har andre forslag til en romantisk gave, så del dem gerne med alle os andre nederst på siden.

52 Uger Med Romantik (opgavekort)

52 uger med romantikHvorfor begrænse romantikken til denne ene dag om året? Med 52 Weeks of Romance får i 52 skrabekort med en romantisk opgave på hver, som enten han eller hun skal udføre for den anden. Dvs. i får hver 26 opgaver, hvor i kan skiftes til at skrabe et kort hver uge og på den måde har i en uge til at forberede og udføre opgaven.

Det er en fantastisk ide til en romantisk gave, som ikke kun glæder den første gang, men bliver ved med at glæde jer begge uge efter uge – i et helt år eller hvor tit i nu ønsker at skrabe et kort. Da kortene skal skrabes kan ingen af jer på forhånd vide hvilken opgave der venter forrude.

Obs. Opgaverne er ikke af seksuel karakter i den romantiske udgave, men der findes også frækkere udgaver i samme stil. :)

 

Christina Collect Spring Love Armbånd (Kampagnemodel)

Christina Collect Love ArmbåndDette populære læderarmbånd fra Christina Design London, fåes lige nu i en special udgave, hvor der medfølger et sølvcharm formet som et hjerte med en ægte hvid krystal.

Det er uden tvivl den perfekte smykkegave til valentinsdag, fordi der medfølger et hjerte, men samtidig har man mulighed for at købe andre charms, som gør armbåndet mere alsidigt. Næste gang du ikke kan finde på en gave til hende, så kunne du jo fx købe et eller flere nye charms til hende.

Selvom armbåndet her er vist i sort, så findes det i mange forskellige farver, så hvis hun ikke er til sort, så findes der andre muligheder.  Se alle mulighederne og find evt. andre charms hos forhandleren:

 

Kæmpe Oppusteligt Hjerte 

Stort Oppusteligt HjerteHvad er mere symbolsk på kærlighed, end et rødt hjerte? Det skulle da lige være et kæmpe stort rødt hjerte. Overdrivelse fremmer altid forståelsen og med dette kæmpe hjerte kan du vise hende hvor meget du virkelig elsker hende. Det er på samme tid både en sjov og romantisk gave!

Det oppustelige hjerte er lavet af plastik og du kan bruge det igen og igen. Det måler ca. 1 meter i bredden og højden og er omkring 40 cm tykt.

Sæt dog noget tid af til at puste hjertet op, da vi forestiller os det tager en del tid. Og så er det heller ikke særligt charmerende, hvis dit ansigt er samme farve som hjertet pga. iltmangel når du skal overraske hende med det store romantiske hjerte :)

 

100 Kærlighedspiller

Kærlighedspiller

Set til 59,-

Den bedste gave er ikke altid den dyreste, men derimod den mest personlige og kreative! Netop det er tanken med kærlighedspillerne. Her får du et glas, med 100 små piller med en lille lap papir indeni. Det er så din opgave at udfylde lapperne med små kærlighedserklæringer eller hvad du ellers kan finde på.

Det gode ved denne gave er, at den er ekstremt personlig og så har hun mulighed for at “tage en pille” når du fx ikke er i nærheden til at fortælle hende hvor meget du elsker hende. Du kan dog også vælge at give hende dem en efter en eller bare gemme dem rundt omkring og lade hende finde dem på de mest uventede tidspunkter

En anderledes romantisk gave, men bestemt på den gode måde. Og så skulle kærlighedspillerne altså være helt uden bivirkninger!

GD Star Rating
loading...
Romantisk Gave til Valentinsdag, 5.0 out of 5 based on 4 ratings

Bliv den første til at kommentere!