lille sjov gave til hende

Nogen gange står man i den situation, at man skal finde en lille gave til hende. Alt for tit falder gavevalget desværre på en blomst eller chokolade, da det er nemt, men blomster visner desværre hurtigt og chokoladen er hurtigt spist. Det betyder desværre også, at din lille gave hurtigt er glemt.

En lille gave behøves dog ikke at gå i glemmebogen så let og hvis du finder på en lille sjov gave, så er sandsynligheden for at du vil blive husket større. Bare fordi gaven ikke har været så dyr, så kan den jo godt være god, men det handler om at være omhyggelig og overveje hvad modtageren ville synes er sjovt.

Hvad kan små sjove gaver til hende bruges til?

De små sjove gaver til hende kan bruges til mange forskellige anledninger. Det kan fx være som en værtsgave, men også som en mors dags gave, adventsgave eller bare en lille sjov ting i hverdagen til hende du holder af. Det kan også være som en lille ekstra gave hvis du lige “mangler” at købe for de sidste 100 kr eller hvis du synes det er for kedeligt bare at give penge.

Mulighederne er mange og vi har derfor fundet vores bud på 7 små og billige, men samtidigt sjove og gode gaver, der vil blive husket meget længere end en blomst!

Angry Mama – Rengøring til mikroovnen

Angry Mama - Rengøring til Mikroovn

Angry Mama er både en lille sjov, men også nyttig gave!

En perfekt gave til hende der måske lige er flyttet hjemmefra eller til den travle mor, der har andet at bruge sin tid på end at skrubbe og skure mikroovnen.

Angry Mama renser mikrobølgeovnen ved hjælp af dampe. Det eneste du skal gøre er, at fylde hende med 0,5 dl vand og 0,5 dl eddike og herefter stille hende ind i mikroovnen og lade den køre i 5 minutter.

Herefter kan du nemt tørre snavset af med en fugtig klud.

 

Yoghurt 2 Go – Bæger med låg og ske

Yoghurt 2 GoVi kan alle blive enige om, at madpakken der passer i en almindelig madkasse ikke altid er særligt spændende og små yoghurter med müsli og lign. er dyre.

Alternativet er i stedet dette bæger med et indbygget låg. I selve bægeret kan man have youghurt, ymer eller tilsvarende og i låget kan man have müsli, frugter eller bær. I princippet kan bægeret også indeholde en god gang koldskål med kammerjunker og jordbær – kun fantasien sætter grænser.

Denne gave er specielt velegnet til det populære skyr sammen med müsli eller frugter og bær.

 

Blomster På Dåse

Blomster På DåseHvis du er typen, som absolut synes at blomster er en tradition, så kunne denne gave måske gøre det lidt sjovere. Blomster på Dåse giver dig muligheden for at give en blomst, men på en lidt anderledes måde som både vil blive husket og medføre smil hos modtageren.

Modtageren bestemmer selv hvornår hun ønsker at få glæde af blomsten – hun skal bare åbne dåsen og tilføje vand og vente på, at blomsten vokser og springer ud.

Dette er en genial gave og så koster hver blomst tilmed kun 39 kr. Du kan selv vælge imellem flere forskellige blomster, så chancen for at finde hendes yndlingsblomst burde være der.

Pusteabe Negletørrer

Pusteabe Negletørrer

Denne lille søde abe har dedikeret sit liv, til at tørre negle efter man har påført neglelak. Det foregår ved, at man placerer sin finger på bananpladen og herefter begynder aben at puste neglelakken tør.

En rigtig sjov gaveidé der i skrivende stund kun koster 79 kr. så hvis du lige mangler en lille billig gave, så er denne pusteabe perfekt og vi tør næsten godt garantere, at hun ikke har noget lignende i forvejen og derfor bliver rigtig glad for den.

 

Stirr – Automatisk SovserørerStirr - Automatisk Sovserører

Stirr er den perfekte gaveidé til hende der altid har travlt i køkkenet.

Den automatiske sovserører kan stå i gryden og røre sovsen af sig selv, så man har tid til andre ting. Det er slut med at sovsen brænder på i sidste øjeblik, hvor det hele spidser til fordi alting skal være færdigt på samme tidspunkt.

Sovserøreren har 3 forskellige hastigheder og “benene” er lavet af varmetålende plast og kan derfor bruges i alle gryder og pander – også dem med teflonbelægning. Når man er færdig, så kan man tage underdelen af og smide den i opvaskeren.

 

Tøjfolderen

TøjfolderenTøjfolderen er et fantastisk redskab til dem, som ikke har arbejdet i en tøjbutik og ikke kan folde tøjet perfekt sammen på 5 sekunder.

Uanset om man bare vil spare noget tid eller gerne vil folde tøjet mere ensartet, så det ser bedre ud i skabet, så er tøjfolderen perfekt til at lægge skjorter, trøjer, t-shirts og bluser sammen.

Tøjfolderen er desuden kendt fra den sjove tv-serie Big Bang Theory, så hvis gavemodtageren ser denne tv-serie, så kan det også være et sjovt indslag.

Skrabe Verdenskort

Scratch MapSkal du finde en gave til den rejselystne kvinde? Så er dette kort den perfekte gave. Skrabe Verdenskortet er – som navnet antyder – et verdenskort med den ekstra egenskab, at man kan skrabe de lande man har besøgt.

Hvis man allerede har besøgt en masse lande, så vil kortet være med til sætte en masse minder i gang mens man skraber kortet. Det er derfor en oplagt gave til en person som har været ude at rejse meget eller fx lige er kommet hjem fra en større rundrejse. Samtidig er det jo lidt blæret at have hængende og kunne vise hvor mange forskellige lande man har besøgt.

GD Star Rating
loading...
lille sjov gave til hende, 5.0 out of 5 based on 5 ratings

Bliv den første til at kommentere!