Dansk Design fra Kähler

Kähler er lige nu den hotteste trend inden for dansk boligindretning, men faktisk er den danske keramikvirksomhed næsten 175 år gammel. Det moderne Kähler Design stammer dog fra 2008, hvor arkitekten Frantz Longhi overtager den gamle danske virksomhed og på begynder et moderne eventyr inden for innovativt design.

Således er produkterne fra Kähler traditionsrige, men fortolket gennem et moderne perspektiv. Af forskellige produkter finder man de populære vaser og fade, men også skåle, termokrus, lysestager og opbevaringskrukker udført i keramik.

Kähler Design som gave

Produkterne fra Kähler er en perfekt gaveidé til hende der går op i boligindretning. Mange af deres designs findes i forskellige farver og kombinationer, men ens for dem alle er, at de er meget neutrale og derfor passer ind i enhver indretning. Dette er også en af forklaringerne på hvorfor de er så populære.

Samtidig så er priserne fornuftige og passer derfor ind i ethvert gavebudget. Uanset om du er på udkig efter en lille mors dags gave eller en større bryllupsgave, så kan du være sikker på at finde en ting fra Kähler der matcher dine forventninger.

De mest populære gaveidéer fra Kähler

Vi har udvalgt nogle af de mest populære designs fra Kähler, som kunne være en oplagt gaveidé. Der findes som regel flere farvekombinationer og størrelser, så ved at gå til forhandleren, kan du se hele udvalget og købe det fragtfrit – dvs. leveret lige til døren helt gratis!

Kähler Sort Omaggio Fad (Ø: 30 cm)

fad-sort-kahler-omaggioDette fad har en diameter på 30 cm og er meget stilrent med de hvide og sorte striber.

Man kan enten have fadet stående fremme uden noget i, men de neutrale farver gør det også velegnet til at fylde med fx frugter. På den måde kan fadet fx danne grundlinjerne, mens indholdet bryder linjerne med farver der passer til resten af boligen.

Hvis du synes sort og hvid bliver for kedeligt, så findes fadet også i andre farvekombinationer.

 

Lyse Blå Omaggio Vase (20 cm)

omaggio-vaseDenne vase er en af Kählers mest populære og med god grund. Endnu engang ser vi de velkendte striber, men disse er mere asymmetriske end skålen oven for.

Striberne er lyseblå, men findes i et væld af farvekombinationer og vasen findes også i flere forskellige størrelser, således man har mulighed for at finde noget der passer.

Vasen er rigtig pæn at have stående fremme i et lyst hjem både med og uden blomster. Specielt gule og røde blomster passer meget godt til den lyse blå farve, men ellers er det kun fantasien der sætter grænser

 

Omaggio Termokrus i Grøn

Omaggio-Termokop-GrønKähler producerer en også en række flotte termokrus i de velkendte omaggio striber. Krusene er ca. 10 cm høje og kan indeholde 24 cl – dvs. perfekt til en kop kaffe eller en god té.

Der findes i alt 7 forskellige farvekombinationer på termokrusene. Man kan derfor vælge at købe alle termokrusene i samme farve eller også kan man kombinere de forskellige farver og gøre det til en detalje, at krusene er forskelligtfarvede.

 

Flere designs fra Kähler

De produkter vi har vist er kun en brøkdel af alle de forskellige produkter den danske virksomhed fremstiller. Hvis du ikke fandt noget du synes der egnede sig som gave eller gerne vil se hele udvalget, så klik her og find alle produkter fra Kähler.

Husk på at mange af deres produkter findes i flere forskellige farver og størrelser, men vi advarer dig – du vil have lyst til at købe det hele!

 

GD Star Rating
loading...
Dansk Design fra Kähler, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Bliv den første til at kommentere!