Sjove Mad Maskiner

Det skal være sjovt at lave mad! Derfor har vi fundet et sjovt udvalg af mad maskiner, som enten laver sjov og anderledes mad eller mad på en sjovere måde.  Ikke nok med at maskinerne er sjove, så er de faktisk også ret smarte og praktiske og vil derfor uden tvivl vække begejstring hos både dem der skal bruge tingene, men også bare for dem der kigger på.

Kender du typen der bruger rigtig meget tid i køkkenet eller bare godt kan lide at gøre tingene på en sjovere og smartere måde, så finder du sikkert en oplagt gaveide blandt de sjove mad maskiner vi har fundet frem til herunder. For hver sjov mad maskine vi har fundet, har vi tilføjet en beskrivelse samt et link til en forhandler af maskinerne.

Biograf Popcorn Maskine

Uanset om den skal bruges som den sidste detalje til hjemmebiografen, en sjov (og smagfuld) oplevelse til børnefødselsdagen eller bare en sund og nem måde at lave popcorn, så får du nu muligheden for selv at lave popcorn ligesom man kender det fra biografen eller tivoli.

Der er delte meninger om popcorn er sunde, men med denne maskine, så undgår du de skadelige hormonforstyrrende stoffer fra mikroovnpopcornene og uden at skulle have gryden frem. Du skal blot tilsætte popcorn og en smule flydende margarine eller smør og så ellers vente, mens du ser hvordan popcornene popper gennem glasset.

Køb den som en gave eller brug den til netop en børnefødselsdag, hvor børnene får en sjov oplevelse når de kan se popcornene poppe.

 

Hjemmelavet Candyfloss Maskine

Med denne sjove Candyfloss maskine, så kan du nemt og på bare 2 minutter lave din egen candyfloss som man kender fra Tivoli.

Et STORT hit blandt både børn og nostalgiske voksne!

Når du først har anskaffet dig maskinen, så er det eneste du skal bruge sukker! Sukkeret lægger du i midten af maskinen og når du har tændt for candyfloss maskinen, så går den igang med at skabe de tynde sukkertråde.

Med et papkræmmerhus eller lign. skal du eller børnene opfange sukkertrådende indtil candyfloss-pinden er i den ønskede størrelse. Når du er færdig med at lave candyfloss, så er maskinen supernem at rengøre da sukkeret nemt opløses af varmt vand.

Husk at købe papkræmmerhuse, hvis du vil have den helt rigtige tivoli-oplevelse. Længere nede kan du desuden se hvordan du kan lave candyfloss i andre farver – nemt og billigt.

 

Hjemmelavet farvet sukker til candyfloss maskine

Hvis det bliver for kedeligt med hvid candyfloss, så kan du hurtigt og billigt lave din egen farvede sukker. Du skal bare bruge vand, sukker og pastafarve i den farve du ønsker dig. Hvis du ikke har pastafarve i forvejen, kan du købe det billigt her

Benyt følgende fremgangsmåde:

  1. Fyld 1/2 tsk vand i en lille skål
  2. Put den ønskede pastafarve i vandet og sørg for at bruge rigeligt – sukkeret suger en del.
  3. Tilføj sukkeret lidt af gangen, så farven bliver godt blandet med sukkeret.
  4. Hæld massen ud på et stykke bagepapir og lad det tørre i nogle timer til det er helt hårdt.
  5. Knus de store stykker, så det igen bliver til fint sukker.

Maskine til Hjemmelavet Donuts

Ifølge Wikipedia er det uklart hvor Donuts oprindeligt stammer fra, men ikke desto mindre er de meget udbredt og forbindes ofte med USA. Herhjemme er de mindre udbredt og det er svært at opdrive friskbagte kvalitetsdonuts, så hvorfor ikke lave dem selv? Det er også meget sjovere og du ved præcis hvilke ingredienser der er brugt.

Med denne donut maskine, kan du lave 7 små mini donuts af gangen og det tager ikke meget mere end 2 minutter på hver side inden de er bagt. Herefter bestemmer du helt selv hvilken slags glasur og krymmel der skal på. Eventuelt kan de overtrækkes med chokolade – valget er dit!

For at få de perfekte donuts, så sørg for at komme en lille smule fedtstof ned i hvert donut-hul. Herefter skal du være påpasselig med ikke at fylde for meget dej i hullet, så det overstiger formen, da du ellers ikke vil få det kendetegnende hul i midten af dine donuts. Selvom det ikke er nødvendigt, så kan du med fordel vende dine donuts under bagningen, så de får en ensartet top og bund. Dækker du toppen med glasur eller lign. så er dette dog mindre nødvendigt.

Geggo fra Familien fra bryggen har også købt denne maskine og havde gode erfaringer med at lave hjemmelavede donuts.

 

Chokolade Overtræks Maskine

Alt (næsten) bliver bedre med chokolade og med denne chokolade overtræks maskine, kan du overtrække alt hvad du ønsker med chokolade. Måske de donuts du lavede tidligere med donuts maskinen? Ellers kan vi også anbefale at overtrække forskellige stykker af frugt og bær. Den egner sig også rigtig godt til at overtrække flødeboller eller julekonfekt – mulighederne er mange.

Maskinen egner sig særligt til hvis du skal have gæster på besøg. Inden kan du fx skære en masse stykker af frugt og så selv lade dine gæster overtrække frugten med chokolade. Den kan sagtens køre i flere timer af gangen, så du kan sagtens have den stående til bl.a. fest, konfirmation, bryllup og barnedåb.

Den er lavet af rustfrit stål og er derfor meget nem at rengøre, når du er færdig med at bruge den. Selve maskinen kan indeholde 1,5 kg chokolade, så der går lidt inden den løber tør, medmindre du og dine gæster er meget glade for chokolade.

GD Star Rating
loading...
Sjove Mad Maskiner, 5.0 out of 5 based on 4 ratings

Bliv den første til at kommentere!