Om Bloggen - GaveIdeerTilHende.dk

GaveideerTilHende.dk er en blog, hvis formål er at hjælpe og inspirere læserne til at finde gode gaveidéer til kvinder, hvad enten man er på udkig efter en gave til sin veninde, kæreste eller måske bare sig selv. Vi har opdelt vores forslag inden for de mest populære kategorier og gør det derfor nemt at finde en gaveide inden for et specielt emne.

Bloggen er 100% gratis at benytte, men da intet desværre er gratis, så finansieres driften af siden af annoncer. Vi ved at annoncer kan være irriterende og vi forsøger derfor at placere reklamerne så diskret som muligt ligesom vi forsøger kun at vise relevante reklamer. Det betyder også, at der på denne blog aldrig vil være annoncer der åbner sig selv, benytter sig af lyd eller virker voldsomt forstyrrende – det hader vi nemlig selv :)

Selvom vi selv synes vi er dygtige og kreative, når det kommer til at finde på gaveidéer, så er vi altid modtagelige over for læsernes gode idéer og forslag. Hvis du mener du har en god idé eller et råd, så tøv ikke med at kontakte os – der er ikke noget vi hellere vil end at formidle din viden og vi nævner selvfølgelig hvem tippet stammer fra. Læs mere under samarbejde eller kontakt os

I alle de tilfælde hvor det er muligt, forsøger vi at finde en forhandler af det pågældende produkt på internettet. Udover typisk at være billigere end almindelige butikker, så er det også tidsbesparende at undersøge mulighederne på internettet samt at få varen leveret direkte til døren. Derudover, så er det efterhånden nemmere for modtageren at bytte eller returnere gaven over internettet frem for fysiske butikker, ligesom returreglerne også er bedre på internettet.

Hvis du af den ene eller anden grund ønsker at lede efter produktet i en fysisk butik, så kan du i hvert fald undersøge prisen på internettet inden du køber varen fysisk.

God fornøjelse med gavesøgningen!