Find det bedste glattejern

Et glattejern kan være en oplagt gaveidé til hende, da de fleste kvinder glatter deres hår og derfor har behov for et godt glattejern. De fleste kvinder har nok et glattejern i forvejen, men rigtig mange kvinder ejer et billigt og dermed dårligt glattejern, hvor de risikerer at beskadige deres hår. For nogle er det et spørgsmål om, at de ikke har råd til et ordentligt glattejern, mens det for andre er fordi de ikke ved bedre.

Hvordan vælger man et glattejern?

At vælge det bedste glattejern, eller fladjern som det også kaldes, kan være svært. Hvordan ved man hvilket glattejern der er det bedste og som ikke skader eller får håret til at knække og hvilket glattejern kan glatte håret hurtigst. Det er ikke nogen hemmelighed, at de bedste glattejern også er de dyreste, men det er ikke ensbetydende med, at man ikke kan få gode glattejern til under 1000 kr. Dog skal man huske på, at det billigste glattejern ikke nødvendigvis er det billigste, hvis det ikke holder særligt længe. Og hvis det samtidigt beskadiger håret, så ender besparelsen måske med at gå til flere frisørbesøg.

Glattejern har også forskellige tykkelser i forhold til varmelegemerne. De tynde glattejern giver mulighed for at krølle håret, men det tager længere tid at glatte håret. De bredere glattejern giver ikke samme mulighed for at style håret, men tilgengæld kan de glatte håret meget hurtigere. Det betyder ikke så meget om håret er tykt eller tyndt eller om det er langt eller kort – hvis man vil have kontrol, så skal man tage det tynde, men hvis man ikke har brug for det og det skal gå hurtigt, så skal man overveje det brede.

Hvad er forskellen på billige og dyre glattejern?

Den største forskel mellem de billigste og dyreste glattejern er selve varmelegemerne. På de billigere glattejern består varmelegemerne af metal – typisk aluminium – som rent faktisk beskadiger håret. De dyrere glattejern består af keramiske plader, som skaber negative ioner. Disse er med til at glatte håret uden at beskadige det og sikrer et glat og strålende resultat hver gang. På de helt bedste glattejern, er det keramiske blandet med titanium eller nano-partikler, som gør glattejernet endnu bedre når det kommer til at opnå det bedste resultat.

Du skal dog være opmærksom på, at selvom nogle glattejern påstår at være keramiske, så kan de i virkeligheden være metal med en overflade af en keramisk belægning, som bliver slidt af med tiden. Vær derfor opmærksom

Der er tit sparet en del ved de helt billige glattejern og det inkluderer også ledningen. Når man glatter sit hår, så bevæger man også glattejernet meget, hvilket indebærer at ledningen udsættes for slid. På de billigere glattejern ender ledningerne tit med at knække inde i glattejernet og giver derfor en løs forbindelse og dermed et ødelagt glattejern.

Vi anbefaler disse glattejern

Vi har set nærmere på nogle af de bedste glattejern og fundet det bedste tynde og brede glattejern, men også glattejern som er gode til prisen. Herunder kan du læse om de forskellige glattejern og vælge det perfekte glattejern.

Bedste tynde glattejern – ghd IV Styler

ghd IV Stylerghd IV Styler er uden tvivl det bedste glattejern, hvis man ønsker et tyndt glattejern. Med dette glattejern får du muligheden for både at glatte dit hår, men også at lave krøller og sommerwaves.

Glattejernet er hurtig om at varme op og efter få sekunder er du klar til at glatte dit hår. De keramiske plader sikrer en jævn opvarmning af glattejernet og derfor en ensartet glatning af håret. Samtidig er ledningen solid og sikrer dig mod kortslutninger og giver udover en lang holdbarhed også en optimal temperatur under hele stylingprocessen.

Glattejernet indeholder en indbygget sikkerhedsfunktion der automatisk slukker for glattejernet efter 30 minutter, hvis det ikke er blevet anvendt. Man skal derfor ikke bekymre sig om man huskede at slukke for glattejernet efter man er gået ud af døren.

En anden smart funktion er, at glattejernet virker med forskellige strømspændinger. Dvs. at man kan bruge glattejernet over hele verden.

 

Bedste brede glattejern – ghd V Max Styler

ghd-V-Max-Stylerghd V Max Styler er den brede udgave af ghd’s populære V Styler. Den indeholder de samme funktioner som V Styleren, men forskellen består i bredden på varmelegemet.

Selve varmepladerne består af keramik, men med en særlig nano-silver belægninger, som er med til at give ekstra glansfuldt hår. Samtidig har det den fordel, at det glider nemmere gennem håret.

De brede varmelegemer egner sig specielt til kvinder med tykt og måske lidt krøllet hår, hvor det brede hoved kan glatte større sektioner af håret ad gangen. På trods af bredden, kan dette glattejern dog lave nogle krøller, da tromlerne er ekstra afrundede.

 

Varmebeskyttende Spray

ghd-heat-protect-sprayUanset hvor godt glattejern man har, kan man ikke undgå at varmen beskadiger håret en smule.Ved at benytte en varmebeskyttende spray, kan man beskytte sit hår endnu mere.

En varmebeskyttende spray kan både bruges til føntørring af håret, hvor det sprayes i håret før man begynder på føntørringen, men også ved glatning af håret. Her er det dog vigtigt, at håret er tørt før det sprayes i.

Udover at have en beskyttende effekt, så gør det også håret glattere.

GD Star Rating
loading...
Find det bedste glattejern, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Bliv den første til at kommentere!