Top 10 mest solgte parfumer til kvinder 2017

Det kan være svært at vælge en parfume som en gave, da det er meget forskelligt fra kvinde til kvinde hvilke dufte hun værdsætter. Dog er dette også med til at gøre parfume til en personlig gave, hvis man er omhyggelig med valget af parfumen. Samtidig er parfume en luksuriøs og romantisk gave!

En af de største grunde til, at parfume er så populært som gaveidé er, at ingen kvinde kan have for mange gode parfumer. I hvert fald hvis man spørger kvinderne selv. Selvom hun måske har en yndlingsparfume, så vil hun elske at tilføje endnu en god parfume til samlingen.

En anden god grund er, at det er nemt at udvælge en parfume baseret på hendes alder og tidligere valg af dufte. Nogle kvinder foretrækker afdæmpede dufte, mens andre kvinder foretrækker stærke og markante dufte – hvis du har mulighed for at se hendes samling, så udnyt det og forsøg at finde en ny duft der minder om dem hun allerede har, men stadig er forskellig fra de andre.

Hvilke parfumer til kvinder er de bedst sælgende lige nu?

Hvis du har besluttet dig for at give hende en parfume i gave, så er det en god idé at undersøge hvilke parfumer der er de bedst sælgende i øjeblikket. Det giver en god indikation om hvilke parfumer der er gode og populære, når du skal vælge en god parfume til en kvinde.

Vi har gjort forarbejdet for dig og undersøgt hvilke parfumer der er de 10 bedst sælgende til kvinder lige nu,  samt skrevet en lille beskrivelse til hver parfume, så du nemmere kan beslutte dig for hvilken en er den rigtige. Der er jo fx forskel på om du er på udkig efter en gave til en 20-årig pige eller en kvinde på 40 år.  Samtidig har vi fundet den billigste pris på parfumen og vores erfaring er, at der kan være mange penge at spare på at handle dem over internettet. Vær opmærksom på størrelsen på parfumen når du sammenligner priser. De fleste parfumer i de fysiske butikker er på 30 eller 50 ml, men der kan fx være mange penge at spare ved at købe en større størrelse.

 Nr 10 – Flora by Gucci (50 ml)

Flora by Gucci

Flora by Gucci

Den første parfume på listen hedder Flora og er lavet af Gucci. Parfumen har en dyb, men stadig let, frisk og sensuel duft af blomster. Den friske duft stammer fra citrus, mens man finder duftnuancer fra roser, stauder, osmanthus

Parfumen henvender sig specielt til de mere klassiske, men moderne feministiske kvinder. Den betragtes som en af Gucci’s dufte til lidt yngre kvinder end deres sædvanlige målgruppe og henvender sig derfor primært til kvinder i alderen 30-50 år.

Man kan betragte parfumen, som en finere hverdagsparfume, hvor duften ikke behøves at være så gennemtrængende.

Nr 9 – Marc Jacobs Daisy eau so fresh (50 ml)

Marc Jacobs Daisy

Marc Jacobs Daisy

Den næste parfume på listen er Daisy fra Marc Jacobs og minder med sin lyse og friske frugt- og blomster dufttoner meget om den forrige. Dog er denne parfume mere frugtrig, hvorimod Flora spiller mere på blomster. Dufttonerne i Daisy stammer hovedsageligt fra rød grapefrugt, hindbær, grønne blade og pære, hvorefter duften af violer, vilde roser og jasmin kan anes.

Pga. de livlige og frugtrige toner, henvender denne parfume sig mere til unge kvinder i alderen 15-30 år og specielt henvendt til charmerende og friske feminine kvinder.

Parfumen er specielt velegnet til sommer, når man gerne vil lugte frisk og frugtrig

 

Nr 8 – Sarah Jessica Parker – Lovely (100 ml)

Sarah Jessica Parker Lovely

Sarah Jessica Parker Lovely

Sarah Jessica Parker er bedre kendt som den populære Carrie fra Sex and The City tv-serien og således også en rollemodel for rigtig mange unge frigjorte kvinder. Det er derfor ikke underligt, at hendes parfume er populær, men det er ikke kun pga. hendes berømmelse at parfumen er populær – den er også vanvittig god (og billig!)

Parfumen Lovely bærer præg af et meget feministisk og tidsløst udtryk for kvinder i alle aldre. Top duftnoterne omfatter bergamot, lavendel og Apple Martini, med midterste noter af patchouli, paperwhites og Creamy Orchid. Grundnoterne er Cedertræ, White Amber, lumre Woods og moskus.

Sarah Jessica Parker er en for lagdeling af usædvanlige og uventede parfumestoffer, der er hvad der gør “Lovely” sådan en sofistikeret duft. Det er en parfume til hverdagsbrug og  indkapsler citrus og træagtige aromaer.

 

Nr 7 – Jennifer Lopez – Glow (100 ml)

Jennifer Lopez - Glow

Jennifer Lopez – Glow

Glow er den første parfume fra Jennifer Lopez. Parfumen er målrettet kvinder i deres sene teenageår og starten af tyverne. Parfumens duft er meget frisk og energisk, ligesom den tilføjer en følelse af renhed hos kvinden der bærer den. Det er derfor en hverdags parfume man med fordel kan medtage i tasken og bruge i løbet af dagen, når man har brug for at dufte frisk og ren.

Duftnoterne fra denne stammer fra blomster, pink grapefrugt, sandeltræ, rav, moskus, jasmin, iris og vanilje hvilket er med til at give den friske, rene duft.

Prismæssigt befinder parfumen sig i den lavere ende, hvilket er med til at understege og karakterisere parfumen som perfekt til hverdagsbrug for yngre kvinder.

 

Nr 6 – Dolce & Gabbana (D&G) – Light Blue (50 ml)

Dolce & Gabbana - Light Blue

Dolce & Gabbana – Light Blue

Light Blue er ligesom navnet antyder, en let parfume der ikke er overdængende. Dog holder den friske duft ved i lang tid så selv flere timer efter, dufter den stadig som hvis den lige var blevet påført. Dufttonerne er en blanding af frugt og blomster, hvilket er med til at give den en skøn og frisk duft.

Parfumen er meget alsidig og ikke kraftig, så den henvender sig til kvinder i alle aldre som gerne vil dufte godt uden at duften er for markant. Det er også derfor parfumen er voldsomt populær!

Netop den lette duft og lange holdbarhed er med til at gøre parfumen til en hverdagsparfume, men den kan også sagtens bruges til fester eller andre anledninger, hvor duften ikke skal være så markant.

 

Nr 5 – Calvin Klein – Contradiction (100 ml)

Calvin Klein Contradiction

Calvin Klein Contradiction

Calvin Klein Contradiction er en meget billig parfume i forhold til størrelsen (100 ml) og blev lanceret helt tilbage i 1998 og har siden da været en bestseller inden for parfumer til kvinder. Selve parfumen er lidt mere fremtrædende end den forrige parfume, men uden at være kraftig. Derudover er den også både frisk og forførende og holder længe efter den er påført.

Den forførende duft stammer fra blomsterrige noter af rose, pæon, jasmin og liljer, som blandes med friske nuancer af eucalyptus, pære, orkidéer og syrener.

Denne parfume henvender sig ikke til helt unge kvinder, men passer til kvinder i alderen 25-40 år, som ønsker en let forførende men samtidig frisk duft. Alt efter smag, så egner parfumen sig bedst til hverdagsbrug, men hvis man ikke ønsker en fremtrædende parfume når man er i byen, så går den også an her.

 

Nr 4 – Giorgio Armani Sí

Giorgio Armani Sí

Giorgio Armani Sí

Giorgio Armani’s parfumer har altid været populære til både mænd og kvinder og med den forholdsvise nye Sí som udkom i slutningen af 2013, så er der kommet endnu en populær parfume til kvinder.

Den mest fremtrædende duftnote i denne parfume stammer fra solbær og solbærbusken, mens de midterste toner stammer forårsblomsten fresia og maj rosen. Basen udgøres af vanilje, patchouli og lyse trænoter.

Parfumen henvender sig til alle kvinder i alle aldersgrupper, som ønsker en frisk og frugtrig parfume. Den kan bruges både til hverdag, men også til specielle anledninger, hvor man ønsker en lækker og frisk duft, der bliver bemærket positivt af både mænd og andre kvinder.

Giorgio Armani Sí er en must-have parfume i en hver kvindes skab og vil med tiden blive en klassikker ligesom mange andre parfumer fra giorgio armani. Den er med andre ord kommet for at blive!

 

Nr 3 – Lacoste – Touch of pink (50 ml)

Lacoste - Touch of Pink

Lacoste – Touch of Pink

Duftnoterne i denne Touch of Pink parfumen fra Lacoste udgøres af blodappelsin, kardemomme, fersken, jasmin, koriander og vanilje. Disse dufte i forening giver parfumen sin søde frugtige duftnuance. Den udkom første gang i 2004 og har siden da været at finde på listen over de mest solgte parfumer. Prismæssigt befinder denne parfume sig også i den lavere ende på trods af den høje kvalitet.

Selve parfumen er meget ungdommelig og moderne i sin fremtræden og henvender sig specielt til de yngre kvinder i alderen 15-30 og til brug ved enhver anledning. Da parfumen ikke er særligt dyr, så kan den med fordel betragtes som en hverdagsparfume.

Parfumen kan sagtens bruges hele året rundt, men de friske og søde frugtnuancer leder tankerne hen på sommer og sol og virker derfor rigtig godt til brug om sommeren.

 

Nr 2 – Paul Smith – Rose (100 ml)

Paul Smith - Rose

Paul Smith – Rose

Paul Smith’s rose er en moderne, luftig, vanedannende og sensuel parfume, hvis hovedinspiration stammer fra rosen og blev første gang lanceret i 2006 – siden da har parfumen bidt sig fast på markedet som en bestseller.

Duften af rose i denne parfume akkompagneres af tyrkisk rosenolie, grøn te og et forfriskende pust af violer og tulipaner. Duftbasen i parfumen udgøres af cedertræ, som er med til give parfumen dybde og struktur mens duften af valnøddetræ forstærker den vanedannende kvalitet i parfumen

Parfumens blomsterrige duft er med til at gøre den elegant og den henvender sig til kvinder i alderen 30-60 år. Den kan bruges til enhver anledning, men gør sig allermest gældende til finere sammenkomster pga. den elegante duft.

 

Nr 1 – Paco Rabanne – Lady 1 Million (50 ml)

Paco Rabanne - Lady 1 Million

Paco Rabanne – Lady 1 Million

Den bedst sælgende parfume til kvinder er ikke overraskende Paco Rabannes Lady 1 Million, hvor også herreudgaven er den mest sælgende til mænd.

Den yderst luksuriøse parfume til kvinder gengiver en elegant og feminin sensualitet og leverer en frisk og sød langvarig duft som består af citrus, hindbær, neroli, orangeblomst og jasmin blandet med duftnoter af gardenia, patchouli og honning.

Alt dette er med til at give parfumen en en stærkt dominerende, men stadig smidig og elegant profil der leder tankerne hen på både skyld og uskyldighed. Den er med andre ord perfekt til alle begivenheder og der er næsten garanti for at høste en masse komplimenter for den fantastiske duft.

Parfumen er egnet til kvinder i alle aldre, der ønsker en feminin og elegant duft der tydeligt illustrerer sensualitet og en luksuriøs tilværelse. Hvad enten man ønsker at bruge den til hverdag eller fest, så er den perfekt hvilket også tydeliggøres af, at parfumen er den mest sælgende parfume til kvinder.

 

Tidligere parfumer på toplisten

Denne liste ændres konstant og derfor vil der være parfumer, som ikke længere er med på toplisten over de mest solgte parfumer. Du kan finde de tidligere parfumer, som har været på toplisten, men ikke længere er det herunder:

Britney Spears – Midnight Fantasy (50 ml)

Britney Spears - Midnight Fantasy

Britney Spears – Midnight Fantasy

Med Midnight Fantasy skal man ikke lade sig snyde af Britney Spears navnet, for dette er uden tvivl en fantastisk parfume. De fleste der prøver denne vil have svært ved at gå tilbage til deres gamle parfume, da denne parfume dufter utroligt godt. Duftnoterne stammer fra frugter, bær og blomster og skaber tilsammen en lidt frisk, men mest sødlig duft.

Endnu engang er dette en parfume der holder duften i utrolig lang tid og den kan bruges både i dag- og aftentimerne. Den er specielt velegnet til hverdagsbrug, da man kan påføre parfumen om morgenen og stadig dufte frisk sidst på dagen.

Parfumen henvender sig til yngre kvinder i alderen 15-30 og er mest egnet til hverdagsbrug. Man kan dog sagtens også bruge den til fest, hvor man ønsker en sofistikeret og forførende duft der holder ved i lang tid.

GD Star Rating
loading...
Top 10 mest solgte parfumer til kvinder 2017, 4.1 out of 5 based on 32 ratings

Bliv den første til at kommentere!