Billige Tasker til Hende

Hvis du sætter en kvinde løs i en butik fyldt med tasker, så kan du forvente at hun går amok. Der er bare et eller andet med de bløde lædertasker, der får hendes puls til at stige. Uanset hvor mange tasker hun har i forvejen, så kan du være sikker på, at hun ønsker sig flere.

Derfor er tasker også en god gaveidé og selvom man kan få tasker til mange tusinde kroner, så kan man også få billige tasker der koster helt ned til 300 kr. Og vi snakker ikke om de billige efterligninger af tasker man kan finde sydpå, men konkurrencen er blevet så stor, at selv de store mærker ikke har råd til ikke at have et udvalg af billige tasker.

Det kan du udnytte til en finde en billig taske inden for et af de store anerkendte modebrands og lad os bare afsløre – navnet på tasken er mindst ligeså vigtigt som selve udseendet af tasken.

Vores bud på billige tasker

Herunder giver vi vores bud på flotte, billige tasker som alle har den samme egenskab, at de kommer fra danske brands. Alle taskerne herunder koster mellem 299 kr og 499 kr så alle kan være med.

Shopping Taske fra Day by Birger et Mikkelsen

Day By Birger Mikkelsen Shopper Taske

Set til 299 kr

Vi starter med denne flotte og stilrene shopper taske fra danske Day by Birger Mikkelsen. Selve tasken har vi vist i en sort og neutral farve, men den findes i flere forskellige farver hvis hun godt kan lide farver.

Tasken er som navnet antyder perfekt til shopping, weekendtur eller måske bare en tur uden for på stranden eller i en park, da den har plads til lidt mere end en lille håndtaske. Den lukkes i toppen med en lynlås, så tingene ikke falder ud og samtidig har den en lille smart lynlåslomme indvendigt til fx mobiltelefonen eller andre små vigtige ting.

Tasken henvender sig til kvinder i alle aldre, som gerne vil have en stilren taske uden et specielt mønster, men som samtidig går op i mærkevare tasker. Til kun 299 kr er denne taske et kup!

 

becksöndergaard skuldertaske

becksondergaard skuldertaske

Set til 499,-

Danske becksöndergaard er et dansk brand, der lynhurtigt har spredt sig til resten af verden med deres flotte og stilrene designs inden for bl.a. tasker, men også dametøj og tilbehør generelt.

Denne skuldertaske, der er lavet i 100% blødt fåreskind, har en justerbar strop, så den kan indstilles til at passe perfekt uanset hvor høj man er. Derudover har den et stort rum med en kraftig lynlås, som samtidig fungerer som en klap for selve tasken med magnetlukning. I selve klappen er der et rum med lynlåslukning og indvendigt har den 2 mindre rum hvor det ene er med lynlås.

Tasken henvender sig til både hverdagsbrug, men også til fester. Udover at være pæn, så er den også praktisk med sine mange rum, som gør at man let kan opdele pung, mobiltelefon, makeup og andre småting. Til kun 499 kr. får man en rigtig pæn taske, fra et verdenskendt dansk brand.

 

Octopus Skulder Taske

Octipus Olimma Taske

Set til 399,-

Danske Octopus startede i 2000 som en hobbyvirksomhed, men kendisser viste hurtigt interesse for brandet og virksomheden har derfor udviklet sig hurtigt i hele Nordeuropa. Brandet er specielt kendt for deres rå accessories til kvinder – herunder specielt deres tasker.

Denne taske er lavet af en blanding af kanvas og ruskind og har et lidt råt og slidt look med neutrale striber. Remmen er fastgjort til selve tasken med flotte karabinkroge og messingringe. Remmen kan selvfølgelig justeres, så længden passer til enhver.

Tasken fås med både sorte og hvide striber, som vist her, men også med sorte og gyldne striber.

Udvendigt findes der et lille lynlåsrum, mens der indvendigt er et lille lynlåsrum samt 2 mindre lommer til fx mobiltelefon og kreditkort.

Denne taske henvender sig specielt til modebevidste kvinder, der tilstræber et lidt mere råt look. Det grove og gyldne kanvas skiller sig virkelig ud og efterlader et indtryk af en stilsikker, men modig kvinde.

Derudover koster tasken kun 399 kr. og må derfor siges at være noget af et fund til prisen.

 

Adax Sort Clutch

Adax Sort Clutch

Set til 449,-

Adax er et af de største danske brands inden for tasker og blev startet helt tilbage i 1982 og er derfor en forholdsvis gammel virksomhed på markedet. Deres kombination af flot design og kvalitet har også sat dem på verdenskortet og virksomheden beskæftiger over 100 mennesker på verdensplan.

Du kan altid være sikker på, at Adax leverer et stilrent design og det er også tilfældet med denne clutch. Clutchen er fremstillet i 100% sort kalveskind, der både er blødt og lækkert. Derudover byder den på flotte sølvbelagte detaljer og lukkes med lynlås på midten.

Clutchen byder på flere gode rum ligesom der også er plads til mange kort. Den har 3 rum, hvoraf det midterste er med lynlås – det kan fx bruges til mønter, mens man fx kan opbevare en lille  mobiltelefon i et af de andre rum.

Håndledsremmen er aftagelig og hvis man ikke ønsker den på pungen, kan den fx bruges som en nøglering til nøgler.

Clutchen har en perfekt størrelse og er specielt velegnet til hvis man skal i byen eller til fest, hvor en skuldertaske kan virke generende og man ikke så godt kan lægge tasken fra sig. Her kan du nemt have tasken i hånden hele tiden, uden at være bekymret for eventuelle tasketyve.

 

Læderpleje af tasker

Selvom der er tale om billige tasker, så kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis de går i stykker med det samme.

De fleste forbinder læder, med et godt og slidstærkt materiale, hvilket det egentlig også er, men hvad folk tit glemmer er hvor modtagelig læder er over for væsker og snavs. Selv helt almindeligt vand kan efterlade en grim plet på en helt ny lædertaske, men heldigvis kan du tage nogle forholdsregler for at undgå skaden hvis uheldet skulle være ude.

Imprægnering

Woly Protector 3x3

Imprægnering til læderprodukter

Imprægnering er noget af det vigtigste du kan gøre for at forebygge uheld på dine læderprodukter, men lad være med at købe det billigste imprægnering du kan finde. Du kan nemlig være uheldig at vælge en imprægnering, som ændrer udseendet på din lædertaske.

Det bedste produkt du kan få hedder Woly Protector 3×3 og er en yderst effektiv vandafvisende spray til ruskind, læder og andre textiler med åndelige membraner. Du kan således også bruge den til sko fx. Den er fuldstændig usynlig og ændrer ikke farven på det du sprayer det på.

Med imprægneringen opnår du en effektiv afvisning af sne, mudder, snavs ligesom den forebygger de føromtalte sne og vandplamager.

Du må dog ikke bruge imprægnering på laksko eller laklæder ligesom du heller ikke må bruge det på andre syntetiske materialer. Som en sikkerhedsregel, så prøv altid at spraye på et lille område for at se om materialet kan tåle imprægneringen.

Benyt den ved at spraye fra en afstand på 15-20 cm og helst uden for, så imprægneringen ikke rammer noget den ikke skal. Lad evt. din taske eller sko stå oven på nogle afviser mens du sprayer og mens det tørrer. Efter det er færdigt med at tørre, kan det være en god idé at foretage behandlingen et par gange yderligere.

GD Star Rating
loading...
Billige Tasker til Hende, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Bliv den første til at kommentere!