Dameure fra Daniel Wellington

Daniel Wellington dameurene er ekstremt populære, og en oplagt gaveide uanset om du er på udkig efter et armbåndsur i guld eller sølv og uanset om det skal være med sort eller brun rem.

Ens for urene er dog, at de kombinerer moderne minimalistisk design med godt japansk kvartsurværk. Derudover kan de tilpasses med et væld af forskellige remme, som kan få det samme ur til at ændre udseende og karakter.

Det minimalistiske design er med til at gøre urene utroligt elegante, men samtidig også tidsløse. Det gør, at urene aldrig går af mode og kan benyttes til enhver lejlighed og sammen med ethvert andet outfit.

5% Rabatkode på Daniel Wellington ure

Husk at benytte dig af rabatkoden: watchfelt5

Klik på urene herunder for at gå til forhandleren. Når du har lagt uret i indkøbskurven kan du tilføje koden og spare 5% på de flotte ure fra Daniel Wellington. Skynd dig mens rabatkoden stadig er aktiv!

Classic Sheffield – Dameur med urkasse i sølv og sort læderrem

Dette lækre ur fra Daniel Wellington er nok det mest klassiske dameur og det er grunden til, at det også er det mest sælgende ur til damer i skrivende stund.

Uret har en hvid skive med flot sølvkant samt en helt sort og glat læderrem. Skiven er kun 6mm tyk og egner sig derfor helt perfekt til tynde og slanke damehåndled.

Selve urværket er et japansk kvalitets kvartsurværk og urkassen er selvfølgelig vandtæt. Den sorte læderrem kan nemt skiftes med andre remme, som giver uret et helt nyt liv, hvis stilen skal ændres.

Uret leveres med en officiel Daniel Wellington læder boks og en 2 års ægte fabriksgaranti.

 

Classic Sheffield – Dameur med urkasse i guld og sort læderrem

Dette armbåndsur er næsten identisk med det forrige armbåndsur, men forskellen ligger i selve urkassen, som i stedet for sølv er fremstillet i rødguld.

Derfor er spørgsmålet bare, om modtageren er mest til guld eller sølv. Hvis du er i tvivl, er det en god idé at lægge mærke til modtagerens andre smykker. Hvis hendes øreringe fx er guld, så er det denne model du skal vælge.

Uret leveres med en officiel Daniel Wellington læder boks og en 2 års ægte fabriksgaranti.

 

Classic St. Mawes – Dameur med urkasse i guld og brun læderrem

Dette ur er stort det det samme som det forrige, men med den forskel, at remmen er lavet af lysebrun læder i stedet for sort.

Den brune læderrem komplimenterer urkassen i rosaguld og urskiven i knækket hvid rigtig godt og synes du, at den sorte læderrem bliver lidt for kedelig, så er det denne model du skal vælge i stedet.

Du kan dog ligesom med de andre ure udskifte remmen på dette ur, hvis du bliver træt af den brune farve eller måske bare gerne vil have en kombination af sort og brun læderrem.

Uret leveres med en officiel Daniel Wellington læder boks og en 2 års ægte fabriksgaranti.

 

 

Southampton Classic – Dameur med urkasse i guld og blå/pink nato strap

Hvis du synes det hele bliver lidt for kedeligt med en læderrem, så bør du i stedet overveje de moderne og vildt populære nato straps.

Nato Straps eller Nato remme er primært remme udført i kraftig og slidstærk nylon, som typisk enten er ensfarvet eller forskelligfarvede striber. De stammer fra NATO soldater, som kunne få dem udleveret til deres ure – netop fordi materialet er så slidstærkt.

Urkassen er i øvrigt den samme som de forrige modeller i rosaguld og med hvid urskive. Du kan derfor altid tilkøbe en læderrem og få det til at fremstå som nogen af de forrige modeller.

Uret leveres med en officiel Daniel Wellington læder boks og en 2 års ægte fabriksgaranti.

GD Star Rating
loading...
Dameure fra Daniel Wellington, 5.0 out of 5 based on 4 ratings

Bliv den første til at kommentere!