Sandaler til Sommeren

Med sommeren hastigt nærmende, er det på tide at kigge på de gamle sandaler fra sidste år og overveje om det ikke er på tide at udskifte dem. Hvad enten du er på udkig efter sandaler til dig selv eller du leder efter en god gaveidé til en kvinde, så kan du med fordel læse vores forslag herunder til gode fornuftige sandaler. God fornøjelse og god sommer!

Vores bud på Sandaler til kvinder

Vi har fundet 3 forskellige slags sandaler, der alle henvender sig til forskelligt brug, men ens for dem alle er, at de er meget stilrene og enkle og derfor henvender sig til en bred gruppe af kvinder. Hver sandal er let beskrevet i forhold til udseende og brug, men ellers vil vi lade sandalerne tale for sig selv.

Hverdags Sandal i Brunt Læder

Læder Sandal

Set til 399,-

Denne sandal er en enkel hverdagssandal, hvor hovedfokus er lagt på at skabe en sandal der er yderst komfortabel og holdbar uden at gå på kompromis med udseendet.

Udseendet på sandalen er meget minimalistisk og henvender sig til alle, der vil have en enkel, men flot sandal. Sandalen lukkes med velcro og er derfor nem og hurtig at tage på. Hælen er åben, men sandalen byder på en tåsplit, således at den sidder godt fast.

Sandalen er fremstillet i 100% læder undtagen sålen, som selvfølgelig er fremstillet i gummi for at give en god affjedring. Det bløde læder er både pænt, men også behageligt for foden.

 

Højhælet Party Sandal

Højhælet Party Sandal

Set til 549,-

Til modsætning fra den forrige, så er denne sandal beregnet til finere anledninger og kan nærmest bedst betegnes som en mellemting mellem en stillet og en sandal. Fordelen ved denne er dog, at den kan lukkes i toppen, så den sidder bedre fast på foden end almindelige stiletter.

Stilet sandalen fås både i sort og hvid, og byder på en 8cm lang hæl, et spænde i toppen til at lukke den godt fast til anklen, så sandalen sidder godt. Derudover har den en åben rem ved tåen med glimmer.

Den henvender sig primært til yngre kvinder i alderen 15-40 år, der ønsker en stilet til finere anledninger, men gerne vil have, at den sidder godt fast.

 

Sort Gladiator Sandal

Set til 449,-

Sort Gladiator Sandal

Gladiator sandalen har vundet mere og mere indpas de seneste år og i år er ingen undtagelse. Der findes rigtige mange forskellige slags gladiator sandaler, men vores råd er at holde det enkelt.

Netop simpelt og elegant er nøgleordene for denne flotte Gladiator Sandal. Sandalen byder på få, enkle remme, der holder den godt fast til foden, mens 2 justerbare remme ved anklen sørger for at holde sandalen helt på plads.

Du behøves dog ikke at åbne remmene hver gang du skal have sandalen af og på, da den har en diskret lynlås ved hælen der gør, at sandalen er hurtig at tage på og af.

Udformingen af denne gladiator sandal gør, at den er god at have på hele dagen og hvis man skal gå længere ture, da den sidder godt fast og yder en god støtte for selve foden, men også hælen. Samtidig er det en lille hæl, der gør at man er en smule hævet over for påvirkninger fra underlaget.

 

Sandaler som gave?

Der er en række ting du skal huske på, hvis du ønsker at give sandaler i gave. Disse ting er med til at sørge for, at du med større sandsynlighed vælger den rigtige sandal. Derudover viser det også, at du har brugt mere tid på at udvælge den rigtige sandal til hende og oplevelsen vil derfor være større for jer begge!

Størrelsen?

Det er en umulig opgave, at gætte hvilken størrelse sandal hun bruger og du skal heller ikke forsøge på det. I stedet for, bør du tjekke hvilken skostørrelse hun bruger i forvejen. Det kan du nemt gøre hvis du bor sammen med hende du skal give en gave til, men hvis det ikke er tilfældet, kan du i stedet forsøge at spørge nogen hun bor sammen med.

Udseendet?

Udseendet er altid en smagssag. Selvom vi har forsøgt at give bud på meget stilrene sandaler, så er det ikke sikkert at det passer til modtagerens smag. Derfor kan det, ligesom med størrelsen, være en god idé at kigge på hvilken stil hun er til i forvejen. Det kan både være i forhold til formen på sandalen, men også sådan noget som farver. Nogle foretrækker flade sandaler, mens andre foretrækker højhælede sandaler og ligesådan er det med farver – nogen vil have lyse farver mens andre vil have mørke.

GD Star Rating
loading...
Sandaler til Sommeren, 5.0 out of 5 based on 3 ratings

Bliv den første til at kommentere!