Magasiner og Blade til kvinder

Magasiner og blade til kvinder er en perfekt gaveidé, som ikke blot glæder modtageren en enkelt gang, men bliver ved med at glæde modtageren hver måned indtil abonnementet udløber. Hvad enten det er den seneste sladder, mode eller livsstil, så findes der altid et blad der handler om netop det emne man interesserer sig for. Det er derfor også nemt at finde et blad til enhver kvinde og samtidig kan du gøre en anelse personlig ved at vælge et blad du ved interesserer hende.

Gaveabonnement på blade

I modsætning til et almindeligt abonnement på blade, så udløber et gaveabonnement af sig selv og modtageren skal derfor ikke bekymre sig om at afmelde det selv. Typisk vil der være en del penge at spare i forhold til at købe bladet hver måned og leveringen er selvfølgelig gratis.

Det er samtidig en oplagt gaveidé, hvis man er lidt sent ude, da man får tilsendt et gavebevis på email, som man kan udskrive. Har du glemt fødselsdagen eller en anden gaveanledning, så kan du skynde dig at bestille et gaveabonnement hjemme fra stuen på få sekunder.

Populære blade til kvinder

Der findes utroligt mange blade til kvinder, hvilket også gør det muligt at finde et blad der henvender sig til netop den kvinde du skal finde en gave til. Herunder finder du de blade til kvinder med flest læsere samt en kort beskrivelse til hvert blad samt en henvisning til hvor bladet kan bestilles.

Woman

Woman bladVi kommer ikke uden om Woman, som er Danmarks mest solgte magasin til unge kvinder. I Woman kan man finde alle de emner, som veninder snakker med hinanden om, nemlig mænd, sex, kærlighed, karriere, mode, skønhed og sundhed.

Er du på udkig efter et blad til alle kvinder i alderen 20-40 år, så er dette blad helt sikkert en oplagt gaveidé og noget modtageren vil sætte stor pris – måned efter måned.

Bo Bedre

Bo BedreBo Bedre er Danmarks mest læste magasin inden for moderne boligindretning. Hver måned er der nye artikler om møbler, indretningsdetaljer, designnyheder og boligtrends samt billedreportager af spændende hjem.

Bladet er ikke aldersbestemt, men det henvender sig til kvinder der går op i boligindretning og ønsker inspiration hertil.

 

Costume

CostumeCostume er et blad smækfyldt med den nyeste kvindemode, stil og skønhedsråd. Hver måned bringer bladet de nyeste trends inden for mode og skønhed, med udførlige guides og råd til den modebevidste kvinde.

Bladet henvender sig primært til yngre kvinder i alderen 20-40 år der går op i mode, skønhed og stil og gerne vil være på forkant med denne.

 

Vi Unge

Vi UngeVi unge er bladet til helt unge piger i teenagealderen. Bladets indhold er meget bredt, men nogle af de gennemgående temaer er kærlighed, sladder, mode, skønhed og venindetemaer. På den måde er bladet med til både at underholde, men også gøre unge piger mere selvbevidste.

Vi Unge henvender sig til alle piger i alderen 10-16, og er derfor en oplagt gaveidé til fx fødselsdage, konfirmation eller julegave.

 

I Form

I FormI Form er bladet til kvinder der interesserer sig for motion og træning. Bladet lever op til sit navn og hjælper kvinder med enten at komme i form eller at holde formen, gennem spændende artikler og guides inden for træning, men også sund kost, som hjælper med at motivere læseren.

Bladet henvender sig til alle kvinder uanset alder og hvad enten man ønsker at komme i form eller at holde formen ved lige.


 

Leder du efter andre blade til kvinder?

Selvom de ovenstående blade er nogle af de mest populære blade til kvinder, så findes der utallige andre blade til kvinder. Hos Bladkiosken.dk kan du finde over 400 Blade og Magasiner og spare op til 90%!

GD Star Rating
loading...
Magasiner og Blade til kvinder, 5.0 out of 5 based on 2 ratings

Bliv den første til at kommentere!